Αποδοχή των Όρων Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο victordaniel.gr, το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας, με την επωνυμία ''ΔΑΝΙΗΛ Σ. & Σ. Ο.Ε.'' που εδρεύει στην Λεωφόρο Περικλέους 56 στον Χολαργό Αττικής. Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους, τους οποίους πρέπει να διαβάσετε προσεχτικά. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης της ιστοσελίδας δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να αποχωρήσει από την παρούσα ιστοσελίδα και να μην προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή με αυτή. Επίσης, ο χρήστης αποδέχεται ρητά την πολιτική επιστροφών και τους τρόπους αποστολής της εταιρίας, όπου αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας. Για οποιαδήποτε διαφορά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Ευθύνη εταιρίας

Η εταιρία μας δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών/πελατών για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους ή για λάθη στα δεδομένα που εισάγει ο χρήστης/πελάτης στις φόρμες παραγγελιών, καθώς και για τυχόν λάθη σε τιμές ή χαρακτηριστικά προϊόντων. Επίσης η εταιρία επιφυλάσσεται ως προς τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας μας και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται ρητώς η αντιγραφή, η αναπαραγωγή και οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρίας μας. Η εμφάνιση του υλικού στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. 

Ασφάλεια συναλλαγών

Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών είναι απόρρητες εκτός εάν οι χρήστες επιθυμούν να παραγγείλουν κάποιο προϊόν ή να λαμβάνουν ενημερωτικά e-mail. Η εταιρία μας δεν αποκαλύπτει ή παραχωρεί προσωπικά στοιχεία των χρηστών της, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται από νόμο ή δικαστική απόφαση.