Η ωραία διακόσμηση και το όμορφο design δεν είναι περιττή πολυτέλεια. Το πώς δείχνει το σπίτι μας έχει άμεση επίδραση στην διάθεσή μας και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας και άνεσης που νιώθουμε στον προσωπικό μας χώρο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με το στυλ που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

  Πρώτα απ΄όλα, το βασικό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τι ακριβώς θέλετε, τι πραγματικά σας αρέσει και τι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Βασικό στοιχείο είναι τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε και το στυλ που θα ακολουθήσετε. Στην Inart μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών ειδών που θα ικανοποιήσουν όλες σας τις απαιτήσεις. Υπάρχουν διάφοροι πίνακες σε καμβά με πολλά μοντέρνα ή κλασικά σχέδια και σε διάφορες διαστάσεις, εντυπωσιακά κηροπήγια με ή χωρίς πολλές θέσεις κατασκευασμένα από μέταλλο, γυαλί ή ξύλο καθώς και καθρέφτες που αποτελούν μια όμορφη και κομψή λύση για την διακόσμηση του σπιτιού σας. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την εικόνα του σαλονιού σας προσθέτοντας ριχτάρια. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σε ριχτάρια από  την Guy Laroche σε εκπληκτικούς χρωματικούς συνδυασμούς και με εντυπωσιακά σχέδια, απαλά στην υφή και ανθεκτικά στη χρήση για να ″ντύσετε″ τον διθέσιο ή τριθέσιο καναπέ σας ή την πολυθρόνα σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με διακοσμητικά μαξιλάρια της Nima Home φτιάχνοντας τον δικό σας ιδανικό χρωματικό συνδυασμό αφού υπάρχουν τα κλασικά μονόχρωμα σχέδια αλλά και διάφορα μοντέρνα ή διαχρονικά μοτίβα όπως πουά και ριγέ. Οι κουρτίνες παίζουν σημαντικό ρόλο στην δημιουργία ενός όμορφου και ζεστού χώρου. Η μεγάλη μας ποικιλία σε υφάσματα σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τον χώρο σας όπως εσείς τον έχετε φανταστεί. Τέλος, ένα χαλί, εκτός από το πρακτικό σκοπό του, μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά τον χώρο σας. Στην συλλογή μας θα βρείτε κλασικά χαλιά, με μοντέρνο ή boho στυλ σε διάφορα μοτίβα και χρώματα. Η Guy Laroche σας παρέχει μια ευρεία ποικιλία χαλιών σε σύνθεση από γιούτα και βαμβάκι, σε διάφορες διαστάσεις και στυλ που υπόσχεται να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

   Το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος του σπιτιού μας για ξεκούραση και χαλάρωση. Επιλέγοντας ανατομικά ή ορθοπεδικά στρώματα της Candia Strom μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα του ύπνου σας, καθώς είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά υλικά και υφάσματα βαμβακερά και αντιβακτηριδιακά. Για να δώσετε τον δικό σας προσωπικό χαρακτήρα στο υπνοδωμάτιό σας μπορείτε να διαλέξετε μέσα από την μεγάλη ποικιλία της Guy Laroche και της Kentia υπέροχα σεντόνια και μαξιλαροθήκες που υπόσχονται να σας χαρίσουν στυλ και πολυτέλεια. Διαθέτουμε σεντόνια σε κλασικές μονόχρωμες αποχρώσεις, όπως μαύρα, λευκά, μπεζ ή καφέ, αλλά και με διάφορα μοτίβα, κλασικά ή μοντέρνα, όπως πουά και ριγέ. Είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι, βαμβάκι περκάλι ή βαμβακοσατέν, το οποίο τα καθιστά εξαιρετικά απαλά στην αφή και ανθεκτικά στη χρήση. Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, σας προτείνουμε τα παπλώματα της σειράς της Guy Laroche και της Kentia. Η σύνθεσή τους από 100% μαλλί ή 100% βαμβάκι υπόσχεται να σας εξασφαλίσει έναν άνετο και ζεστό ύπνο. Επίσης, ιδανική επιλογή για τον χειμώνα αποτελούν τα κουβερτοπαπλώματα, με απαλή fleece υφή από την μία πλευρά και γούνα από την άλλη. Στην Palamaiki μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και σχεδίων σε κουβερτοπαπλώματα, τα οποία συνδυάζουν απόλυτα την κομψή εμφάνιση με έναν ευχάριστο και υγιεινό ύπνο, καθώς είναι υποαλλεργικά και μαλακά.