Είμαστε κοντά σας στο πιο χαρούμενο γεγονός της ζωής σας: τον ερχομό του μονάκριβου μωρού σας! Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μέσα από μία πλούσια συλλογή ποιοτικών προϊόντων όλα αυτά που θα χρειαστείτε για την υποδοχή του παιδιού σας.

Για έναν ευχάριστο και ήρεμο ύπνο διαθέτουμε κούνιες, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με σετ προίκας το οποίο περιλαμβάνει: μαξιλαροθήκη, πάντα, παπλωματοθήκη, μαξιλάρι και κουνουπιέρα από 100% βαμβάκι. Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία με χαρούμενα χρώματα και σχέδια της Nima Home και της Kentia το κατάλληλο σετ σεντονιών από 100% βαμβάκι για την κούνια του μωρού σας. Οι υπνόσακοί μας, με ευφάνταστα χρώματα και υπέροχη αίσθηση, υπόσχονται να κρατήσουν ζεστό το μωράκι σας το χειμώνα όπως και δροσερό το καλοκαίρι. Διαθέτουμε κουβερτούλες για όλες τις εποχές του χρόνου με χαρούμενα σχέδια και ζωντανά χρώματα, ροζ για τις μικρές σας πριγκίπισσες και σιέλ για τους γενναίους σας ιππότες.

Για την ασφαλή περιήγηση του μικρού σας εξερευνητή στο σπίτι προτείνουμε χαλάκια με μεγάλη αντοχή στη χρήση όπως και περπατούρες για τις πρώτες του περιπλανήσεις στο χώρο του σπιτιού σας. Η Bebe Stars σας παρέχει μια ευρεία ποικιλία με περπατούρες και στράτες με ανατομικές θέσεις και ενσωματωμένα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Στα άνετα ρηλάξ που διαθέτουμε μπορεί να χαλαρώσει και να παίξει με απόλυτη ασφάλεια, καθώς διαθέτουν μπάρα δραστηριοτήτων με μελωδίες και ήχους της φύσης.

Διαθέτουμε καρεκλάκια φαγητού με αντιολισθητικά πόδια για την ασφαλή του στήριξη και ζώνες ασφαλείας 5 σημείων, έτσι ώστε η «δύσκολη» αυτή ώρα να γίνεται όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Τα καρεκλάκια φαγητού της Peg Perego σας εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από μέταλλο και ασφάλεια για το παιδί σας καθώς διαθέτουν ανατομικό stop που συγκρατεί το παιδί με απόλυτη ασφάλεια.

Ήρθε η ώρα για camping και ατελείωτο παιχνίδι μέσα στο σπίτι! Οι ευρύχωρες σκηνές της Bebe Stars διαθέτουν αναπαυτικά στρωματάκια και είκοσι πολύχρωμες μπάλες ώστε να απολαύσουν το παιχνίδι τους με ασφάλεια στο δικό τους χώρο με τα υπέροχα παιχνίδια της Fisher price. Για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας διαθέτουμε τα διαχρονικά και δημιουργικά παιχνίδια της playmobil και lego, τα οποία αποτελούν μια όμορφη και διασκεδαστική λύση δώρου για τους μικρούς μας φίλους.

Και επιτέλους έφτασε η στιγμή για βόλτες έξω από το σπίτι, είτε με τα κλασσικά είτε με τα πολυκαρότσια που διαθέτουμε. To νέο πολυκαρότσι της Bebe Stars το Belize υπόσχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες σας, καθώς περιλαμβάνει αναστρέψιμο καρότσι, καλαθούνα-πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου. Η λειτουργικότητα του πολυκαροτσιού συνδυάζεται απόλυτα με τον μοντέρνο σχεδιασμό και τον εξαιρετικά ελαφρύ σκελετό αλουμινίου που διαθέτει ο οποίος σας επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο του καροτσιού. Τα κλασικά καρότσια της Bebe Stars είναι κατασκευασμένα από σκελετό αλουμινίου και διαθέτουν μεγάλο αποθηκευτικό καλάθι για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Για τα ταξίδια μας και τις μετακινήσεις μας προέχει η ασφάλεια του μικρού μας συνοδηγού η οποία επιτυγχάνεται με τα ανατομικά σχεδιασμένα και από υποαλλεργικά υφάσματα κατασκευασμένα καθισματάκια αυτοκινήτου που διαθέτουμε. Το κάθισμα αυτοκινήτου της Bebe Stars, Levante Plus, έχει σχεδιαστεί με μοναδική τεχνολογία Isofix 360° που σας επιτρέπει την ελεύθερη περιστροφή του καθίσματος για μεγαλύτερη ευκολία κατά την είσοδο και την έξοδο του παιδιού σας από το αυτοκίνητο.