Σε όλους μας είναι απαραίτητο ένα ταξίδι για χαλάρωση και ξεκούραση. Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το επόμενο ταξίδι σας και δεν έχετε επιλέξει ακόμα τα είδη ταξιδιού που θα χρειαστείτε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων. 

 Ο ταξιδιωτικός εξοπλισμός που θα επιλέξετε θα πρέπει να εξυπηρετεί το είδος της εκδρομής που θέλετε να κάνετε. Για μεγάλα ταξίδια, ιδανική επιλογή αποτελούν οι διαχρονικές και σε απίθανα χρώματα βαλίτσες της Diplomat και της Samsonite. Θα σας συνοδεύουν σε κάθε σας ταξιδιωτική περιπέτεια χαρίζοντας σας άνεση και στυλ. Διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, με 2 ή 4 ρόδες για μεγαλύτερη άνεση, με αρκετούς χώρους στο εσωτερικό τους που σίγουρα θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες. Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχουν βαλίτσες της American Tourister με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, όπως Mickey, Minnie, Donald, Daisy και πριγκίπισσες της Disney που θα κάνουν κάθε τους ταξίδι ευχάριστο και διασκεδαστικό. Τέλος, φυσικά και δεν μπορεί να λείψει το κατάλληλο νεσεσέρ, για όλα τα μικροαντικείμενα που θα χρειαστείτε.

 Για τριήμερα και κοντινές εξορμήσεις πάντα θα χρειάζεστε το κατάλληλο σακ βουαγιάζ από την Samsonite, την Cardinal ή την Diplomat. Σε διάφορα μεγέθη και χρώματα είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος στις χειμερινές και καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Επίσης, για τους λάτρεις της πεζοπορίας και της ορειβασίας η Cardinal διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εκδρομικά σακίδια σε πολλά διαφορετικά χρώματα και με πολλές θήκες και τσέπες για να κάνει την ορειβατική σας εξερεύνηση άνετη και απολαυστική.

 Φυσικά για τις γιορτές και τα Χριστούγεννα ένα από τα πιο ωραία και χρήσιμα δώρα που μπορείτε να κάνετε στους αγαπημένους σας και στον εαυτό σας είναι τα δερμάτινα είδη που διαθέτουμε για κάθε περίσταση από την πιο χαλαρή έξοδο μέχρι μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση.

  Η Hunter ειδικεύεται στις γυναικείες τσάντες συνδυάζοντας άνεση και πολυτέλεια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα τσαντάκι μέσης, ένα μεγάλο ή μικρό backpack, τσάντες χειρός ή χιαστί, καθώς και ιδανικές τσάντες για το εργασιακό σας περιβάλλον. Εκτός από τις τσάντες, πολύτιμο εργαλείο για την καθημερινότητά μας αποτελεί το πορτοφόλι. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε εξαιρετικής ποιότητας ανδρικά και γυναικεία δερμάτινα πορτοφόλια της Cardinal και της Diplomat σε υπέροχα χρώματα και σχέδια. Για εσάς που βάζετε σε προτεραιότητα την ασφάλεια του laptop ή του tablet σας, η Samsonite είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια. Η μεγάλη της ποικιλία σε σακίδια πλάτης για laptop και τσαντάκια tablet θα κρατήσουν ασφαλή τα επαγγελματικά σας αντικείμενα. 

 

 Τέλος, για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις ένας χαρτοφύλακας σας παρέχει ευκολία για την μεταφορά των εγγράφων σας σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερο και κομψό στυλ. Για την επιλογή του καλύτερου χαρτοφύλακα η Diplomat είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο.